Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 28, 2012

cikwa kembali !!!

salam syg semua . .
11-02-2012
cikwa p klang , mase on the way tu cikwa ckp kat ayh cikwa nak p jumpe kawan sat . ayh cikwa tanya kat mane then cikwa cakap R&R tapah . pastu sume tetido kecuali cikwa , abg ipar cikwa dan kakak cikwa .alamak! abg ipar cikwa dah telajak p sampai shell da. . ayh cikwa da marah-2 cikwa sebab tak bagithau kata nak jumpa kawan kat abg ipar cikwa . its him not my friends but my MR.BATMAN. hihi . ecikrul datang naik moto . cikwa memang nak p jumpa membe cikwa SHAFINAZ NADZRI.dia keje jual biah jambu kat situ .then mak cikwa cakap p la ajak ecikrul naik moto p sna .terus cikwa p dengan cikrul .sampai sana bepeluk cium kiteorang .hiiihiii . miss kau giler yunk , lame tak jumpe . ecikrul jeles ke cikwa bepeluk cium dengan awak pegang tangan pun idak? hihi  . . then dalam 15minit macam tu kakak cikwa kol cakap lambat tinggal , ecikrul belikan jeruk jambu . . nyam2 thanks ecikrul.pastu ecikrul hantar cikwa ke shell balek .
bye ecikrul , jumpe lagi . . hihi . .
malam tu , sampai kat klang pkoi 1pagi , tunggu anak angkat mak cikwa dtg amek . kitorg tunggu kat setia alam . sambil tunggu snap picture dulu . hihi .
dina dan maktok



konon-2 tu free style la tu . . hihi

me-simple je dressing



cikwa dan dina

sape yang excited?haha

dina malu waktu nie

dina dan wan - merajuk

dina tengok sini la



baru okay !


pelamin rumah pengatin , time nie tak bpe siap lagi

 12-02-2012
korang kenal tak? nie make up artist , abg bob

ayah dan abg bob

mak ,ayah dan abg bob

cikwa dan abg bob . .

okay , lepas amek gambar sume kitaorg gerak balek ke penang . tak sangka ayah nak singgah bidor jumpa kwan katanya , yes ! cikwa jumpe ecikrul lagi .cikwa suwo ecikrul follow kete ke rumah uncle(membe ayah cikwa).okay , sempat lagi amek gamba ngan ecikrul , tapi serius cikwa malu . . haha
KAMI !
lepas tu ecikrul ajak ayah p mkan2 kat tapah , ecikrul belanja makan . tapi satu je , kdai tu tak sedap lgsg . ecikrul cakap kat cikwa sumpah tak jejak dah kedai tu .
okay berat rasa hati nak tinggal ecikrul(gedik tak?)hihi ..
itu je cerita yang cikwa ade . . sorry lambat update cikwa malas . .

No comments:

Post a Comment